ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Παραγγελίες

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες ελέγχονται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή.
Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων παράδοσης ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει για τη διόρθωση αυτών πριν την αποστολή.
Παραγγελίες με μη ορθά στοιχεία που είναι αποτέλεσμα εσκεμμένης πλάνης δεν λαμβάνονται υπόψιν.
Στις περιπτώσεις με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καλείστε στα σχόλια κατάθεσης να γράψετε το αριθμό παραγγελίας σας και σε μορφή #223222
Για την ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε με e-mail το καταθετήριο στο [email protected]


Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές πανελλαδικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 40€!
Για αγορές κάτω των 40€ υπάρχει χρέωση 4€ ανά παραγγελία.
Σε χώρες εξωτερικού ανάλογα με την ποσότητα αλλά και την απόσταση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση που υπολογίζεται κατά την διαδικασία της παραγγελίας.
Οι αποστολές γίνονται την ACS Courier.
Παραλαβές προϊόντων μπορούν να γίνουν και απο τον χώρο μας.


Τρόποι Πληρωμής

• Οποιαδήποτε Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα.
Μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα πληρωμών της Eurobank όπου υπό μέγιστη ασφάλεια μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά σας στον παρακάτω λογαριασμό που θα λάβετε και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Eurobank Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0366.97.0200688335
IBAN: GR5402603660000970200688335
Δικαιούχος Λογαριασμού:ΧΡ. ΜΑΥΡΟΚΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε
Θα πρέπει στα σχόλια κατάθεσης να γράψετε στην αρχή τον αριθμό παραγγελία σας π.χ. #223222


Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Στην περίπτωση που το προϊον που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ π.χ. το νούμερο των παπουτσιών ή του ρούχου που παραγγείλατε δε σας κάνει) μπορείτε να το στείλετε πίσω μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο που το συνόδευε μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, χωρίς να έχετε σκίσει τα καρτελάκια του και να σας το αντικαταστήσουμε. Αν δεν υπάρχει το αντίστοιχο ή παρεμφερές προϊόν της προτίμησης σας, το fitness together επιστρέφει τα χρήματα της αξίας του προϊόντος σας. Το κόστος αποστολής στο κατάστημά μας γίνεται με χρέωση του πελάτη (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ εναλλακτικά πληρώνοντας €4 μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την αποστολή και του προς επιστροφή προϊόντος αλλά και του νέου που θα το αντικαταστήσει). Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν και στον χώρο μας.


Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και δεν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕπ.χ. υπήρξε εμφανής φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά του) πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 30 ημερών με mail στο [email protected], ή τηλεφωνικά στο 2310 467790 για να σας το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα αποστολής (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕαφού προηγουμένως μας αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν). Σε περίπτωση που παραλάβουμε το προϊόν και δεν υπάρχει εμφανής φθορά, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη, ο οποίος επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής τόσο από την οικεία του στο κατάστημα μας όσο και από το κατάστημα μας προς αυτόν. Μετά την παρέλευση των 30 ημερών δε γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος και ο πελάτης δε δικαιούται καμία αποζημίωση. Στην περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του κι έχει χρησιμοποιηθεί, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.


Πολιτική ακυρώσεων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που την παραλάβατε, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ ν. 2251/94), χωρίς να αναφέρετε τους λόγους της επιστροφής. Για να γίνει δεκτή μια ακύρωση παραγγελίας, θα πρέπει να εσωκλείσετε το νόμιμο παραστατικό (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης) μαζί με το/α προϊόν/τα που επιστρέφετε. Πριν την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση μας (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ μέσω εμαιλ στο [email protected]) για την πρόθεση σας. Παρακαλείστε, αν επιθυμείτε, να γνωστοποιήσετε τους λόγους της επιστροφής του(DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ-ων) προϊόντος(DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ-ων) γραπτώς (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕταχυδρομείο ή e-mail) και θα σας αποσταλούν όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και το fitness together θα επιστρέψει μόνο τη συνολική αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας (DPD) 2. (Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής). Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή τους. Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕΕΕΔ – Alternative Dispute R)esolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (DPD) 2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕπλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL