ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

FITNESS BASIC

FITNESS BASIC

1 Μήνας X 45,00€
3 Μήνες X 31,80€
6 Μήνες X 27,30€
9 Μήνες X 23,44€
12 Μήνες X 21,58€
45€
95€
164€
211€
259€
youtube-logo Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

FITNESS PLUS

FITNESS PLUS

1 Μήνας X 53,00€
3 Μήνες X 39,60€
6 Μήνες X 33,00€
9 Μήνες X 29,30€
12 Μήνες X 26,58€
53€
119€
198€
264€
319€
youtube-logo Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

FITNESS ALL TOGETHER

FITNESS ALL TOGETHER

1 Μήνας X 65,00€
3 Μήνες X 49,33€
6 Μήνες X 39,66€
9 Μήνες X 34,88€
12 Μήνες X 31,58€
65€
148€
238€
314€
379€
youtube-logo Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

FITNESS GOLD

FITNESS GOLD

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για να σας προτείνουμε τη Gold συνδρομή που σας ταιριάζει!
youtube-logo Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

FITNESS CORPORATE

FITNESS CORPORATE

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις ακόμη πιο μειωμένες τιμές για το προσωπικό της εταιρίας σας!

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια μελών, τις συνδρομές μας και κλείστε ένα ραντεβού γνωριμίας ή μια δοκιμαστική προπόνηση της επιλογής σας.

Γιατί να επιλέξω το Fitness Together;

Συνεχής παρακολούθηση

Στο fitness together έχετε συνεχή παρακολούθηση, εξατομικευμένο πρόγραμμα από έμπειρους και επαγγελματίες γυμναστές, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν, να σας υποστηρίξουν να επικεντρωθείτε στον προσωπικό σας στόχο για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να γυμναστείτε με ασφάλεια.


Τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής

Το fitness together είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα και μηχανήματα της Technogym με σκοπό να σας παρέχουμε τις αρτιότερες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Μεγάλη γκάμα προγραμμάτων

Με 584 ομαδικά προγράμματα μηνιαίως μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα βρείτε την ημέρα και την ώρα που θέλετε!


Άριστες συνθήκες υγιεινής

Στο fitness together φροντίζουμε σχολαστικά την καθαριότητα του χώρου και χρησιμοποιούμε ειδικά αντιμικροβιακά καθαριστικά σε όλες τις επιφάνειες. Κεντρικό σύστημα κλιματισμού & εξαερισμού για ιδανικό περιβάλλον εκγύμνασης.


Personal training

Αποκομίστε με ασφάλεια τα μέγιστα οφέλη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα με την one to one καθοδήγηση των personal trainer μας, οι οποίοι σχεδιάζουν το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς, σύμφωνα με τους προσωπικούς στόχους και ανάγκες σας και προγραμματίζει κάθε στάδιο του.


Small group training σε prive αίθουσες

Αν επιθυμείτε τα οφέλη του personal training αλλά θέλετε και παρέα, μπορείτε να συμμετέχετε στα small group του fitness together! Με μέγιστο αριθμό αθλουμένων τους 5, κερδίζετε όλα τα οφέλη του personal και μάλιστα σχεδόν στην μισή τιμή!


Rehabilitation & αποκατάσταση

Σε περιπτώσεις όπως αποκαταστάσεις τραυματισμών, ή χρόνιων παθήσεων, η υπηρεσία αυτή είναι η ιδανικότερη για ασφαλή και εγγυημένα αποτελέσματα, μια και προσφέρει την ασφάλεια του Personal training σε συνδυασμό με την συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς.

Nutrition

Στο fitness together πιστεύουμε ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο τόσο για την μέγιστη αθλητική απόδοση όσο και για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων όπως είναι η ρύθμιση της σύστασης του σώματος. Ο κλινικός διαιτολόγος μας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας


Spa – Hammam – Sauna

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας, στιγμές χαλάρωσης στα ανάκλινδρα του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του Spa, κάνοντας παράλληλα χρήση της Sauna & του Hammam.


Massage

Φροντίστε όχι μόνο τους μύες σας, αλλά και το σώμα σας! Ειδικές θεραπείες αισθητικής-προσώπου και σώματος για όσους θεωρείτε την ευεξία συνώνυμο της περιποίησης!


Solarium

Μαυρίστε με ασφάλεια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με Solarium της Megasun!


Φύλαξη παιδιών

Για όσους είστε γονείς, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με φύλαξη από έμπειρη νηπιαγωγό, η οποία απασχολεί τους μικρούς μας φίλους δημιουργικά!


Αποδυτήρια & αποδυτήρια prive

Στο fitness together έχετε στην διάθεση σας 280 τετρ. μέτρα αποδυτηρίων με 286 lockers και 20 ντουζιέρες, καθώς επίσης και 50 τετρ. μέτρα prive αποδυτηρίων με 22 lockers και 2 ντουζιέρες!


Free wifi

Μείνετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο των social, δείτε ειδήσεις ή ότι σας ενδιαφέρει μέσα από τον κόσμο του internet.


Free Parking

1.500 τετρ. μέτρα ασφαλούς ιδιωτικού parking.

Join the club

Interested in joining FT? We invite you to try a complimentary Personal Training session of your choice. Fill out the below form with your contact details and one of our Front Office Coordinators will call you back in order to book your free appointment.

Please fill all the fields.

The mail was not send, please try again.