Τα 4 αγαπημένα μας Fitness Apps.

Στο Fitness Together είμαστε μεγάλοι οπαδοί στο να συνδυάζουμε την τεχνολογία με την γυμναστική για να ελέγχουμε καλύτερα την πρόοδο στην προπόνηση και να απολαμβάνουμε πιο ασφαλές και αποτελεσματικά workouts. Μοιραζόμαστε μαζί σας τα αγαπημένα μας Fitness Apps τα οποία έχουμε ελέγξει προσωπικά και τα οποία όντος κάνουνε την διαφορά για να έχετε ένα πιο ενεργό και υγιές τρόπο ζωής.
Τις εφαρμογές μπορείτε να τις κατεβάσετε στο App Store ή στο Google Play.

1. Polar Beat

Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με τον πομπό καρδιακής συχνότητας H7, το Polar Beat σας βοηθάει να αντιληφθείτε τις προσαρμογές της προπόνησης σας σε διαφορετικά επίπεδα έντασης, και σας παρέχει τον πιο ακριβή θερμιδομετρητή από κάθε άλλη διαθέσιμη εφαρμογή. Στο Fitness Together, μπορείτε να συνδυάσετε την εφαρμογή με τους πομπούς Polar που χρησιμοποιόυμε σε κάποια μαθήματα, όπως στο Ride Together.

2. MyFitnessPal

Από όλες της εφαρμογές που μετράνε θερμίδες – το MyFitnessPal, κατα την γνώμη μας, είναι το πιο ακριβές και έχει την μεγαλύτερη βάση δεδομένων γευμάτων. Κάτι που μας αρέσει πολύ, είναι πως μπορείτε να βάζετε τον καθημερινό σας στόχο θερμίδων και με το που περνάτε ένα γεύμα στην εφαρμογή, σας δείχνει τι υπόλοιπο θερμίδων σας απομένουν για τα επόμενα γεύματα ώστε να μην υπερβαίνετε τον καθημερινό σας στόχο.

3. Technogym

Μετρήστε και να αναλύστε την ένταση των δραστηριοτήτων σας μέσα από το Movergy Index, ένα καινοτόμο δείκτη που σας ενημερώνει για το πόσο δραστήριοι είστε σε κάθε στιγμή της καθημερινής σας ζωής. Βάζετε ένα ημερήσιο στόχο και η εφαρμογή φροντίζει να σας ‘θυμίζει’ μέσο από push notifications να κινήστε σε διάφορες στιγμές ώστε να είσαστε πιο δραστήριοι κατά την ροή της ημέρας.

4. Tabata Pro™

Ένα από τα πιο βοηθητικά και εύκολα προς χρήση χρονόμετρα για διαλειματική προπόνηση ή Tabata. Απλά ενημερώνετε την εφαρμογή για το πόσες επαναλήψεις και σέτ θα κάνετε, με τα ανάλογα δευτερόλεπτα για την κάθε άσκηση, και κάντε την προπόνηση σας χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε την ώρα – η εφαρμογή θα σας ενημερώνει κάθε φορά που πρέπει να αλλάξετε άσκηση ή σέτ.
Enjoy!