Γιόγκα (Yoga) Workout - Fitness Together Γυμναστήριo

YOGA

YOGA

HATHA YOGA

Τα μαθήματα Yoga στο Fitness Together είναι βασισμένα στην Hatha Yoga η οποία είναι η βάση όλων των συστημάτων Yoga . Διδάσκονται κλασσικές στάσεις (ασάνες), αναπνοές και χαλάρωση με σκοπό να βελτιώσουν την σωματική κατάσταση, την ψυχική ισορροπία και την πνευματική ανάπτυξη.

Τα μαθήματα  είναι επηρεασμένα από τη μέθοδο Iyengar yoga (με έμφαση στη σωστή ευθυγράμμιση ) και την Δυναμική ροή της Vinyasa Yoga Flow.

Το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση και ισορροπία του σώματος, του νού και του πνεύματος.

AERIAL YOGA

Η Aerial Yoga βασίζεται στη ροή των ασκήσεων που γίνονται στο πάτωμα με τη χρήση της αιώρας και ασκήσεων που γίνονται εξ ολοκλήρου στον αέρα.  Συνδυάζει την φιλοσοφία της Yoga (αναπνοή, ελαστικότητα, αναστροφές) και τη δυναμική του fitness.

Τα οφέλη αφορούν την βελτίωση της στάσης του σώματος, την αποσυμπίεση των αρθρώσεων της σπονδυλικής στήλης, καθώς και την ευθυγράμμισή της.  Το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένη μυική ενδυνάμωση, καλύτερη ευλυγισία και αυξημένη συγκέντρωση.


Aerial Yoga - Fitness Together Γυμναστήριo

 

Try a YOGA Class

Interested in trying a YOGA Class? Fill out the below form with your contact details and one of our Front Office Coordinators will call you back in order to book your free first YOGA Class.

Please fill all the fields.

The mail was not send, please try again.

Available Training Types

Personal
YOGA

Tailor-made workouts with one-on-one private training under the guidance of a professional Fitness Instructor.

Learn More

Small Groups
YOGA

Semi-private classes with a maximum capacity of 5 persons per class.

Group Training
YOGA

The energy of a room filled with people working out – is contagious. Maximum capacity 30 persons.