Γιόγκα (Yoga) Workout - Fitness Together Γυμναστήριo

YOGA

YOGA

HATHA YOGA

Τα μαθήματα Yoga στο Fitness Together είναι βασισμένα στην Hatha Yoga η οποία είναι η βάση όλων των συστημάτων Yoga . Διδάσκονται κλασσικές στάσεις (ασάνες), αναπνοές και χαλάρωση με σκοπό να βελτιώσουν την σωματική κατάσταση, την ψυχική ισορροπία και την πνευματική ανάπτυξη.

Τα μαθήματα  είναι επηρεασμένα από τη μέθοδο Iyengar yoga (με έμφαση στη σωστή ευθυγράμμιση ) και την Δυναμική ροή της Vinyasa Yoga Flow.

Το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση και ισορροπία του σώματος, του νού και του πνεύματος.

AERIAL YOGA

Η Aerial Yoga βασίζεται στη ροή των ασκήσεων που γίνονται στο πάτωμα με τη χρήση της αιώρας και ασκήσεων που γίνονται εξ ολοκλήρου στον αέρα.  Συνδυάζει την φιλοσοφία της Yoga (αναπνοή, ελαστικότητα, αναστροφές) και τη δυναμική του fitness.

Τα οφέλη αφορούν την βελτίωση της στάσης του σώματος, την αποσυμπίεση των αρθρώσεων της σπονδυλικής στήλης, καθώς και την ευθυγράμμισή της.  Το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένη μυική ενδυνάμωση, καλύτερη ευλυγισία και αυξημένη συγκέντρωση.


Aerial Yoga - Fitness Together Γυμναστήριo

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ YOGA Μάθημα

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε ενα YOGA Μάθημα? Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και ένα από τα μέλη της ομάδας μας θα εποικινωνείσει μαζί σας για να κλείσετε δωρεάν YOGA Μάθημα.

Please fill all the fields.

Το μήνυμα σας δεν στάλθηκε, παρακαλούμε να δοκιμάσετε ξανά. .

ΤΥΠΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Personal
YOGA

Το personal training είναι μια υψηλού επιπέδου παροχή που γίνεται με Personal Trainer. Αποκομίστε με ασφάλεια τα μέγιστα οφέλη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα με την καθοδήγηση των πιστοποιημένων και καταρτισμένων personal trainer μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Small Groups
YOGA

Προγράμματα προσωπικής προπόνησης 2-6 ατόμων.

Group Training
YOGA

Ομαδικά προγράμματα.