Στο Fitness Together πιστεύουμε ότι για να πετύχετε τα μέγιστα οφέλη για την υγεία σας, δεν αρκεί μόνο η άσκηση αλλά και η σωστή και ασφαλή καθοδήγηση στην γενικότερη αλλαγή των διατροφικών συνηθειών σας. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο τόσο για τη μέγιστη αθλητική απόδοση όσο και για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων όπως είναι η ρύθμιση της σύστασης του σώματος.

Η διαδικασία για τον σωστό και ασφαλή σχεδιασμό του προσωπικού διατροφικού προγράμματος χωρίζεται σε 4 φάσεις.

 • BODY ASSESSMENT

  Εκτίμηση της τρέχουσας εικόνας της σύστασης του σώματος σας (π.χ. ποσοστό άλυπης μάζας, λιπώδες ιστού κ.τ.λ.). Ανάλυση – Επεξήγηση των μετρήσεων σε εσάς

 • LIFESTYLE & GOAL ASSESSMENT

  Θέσπιση στόχων σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας.

 • NUTRITIONAL STRATEGY

  Σχεδιασμός προγράμματος σύμφωνα με τα παραπάνω.

 • FOLLOW-UP & BEHAVIORAL CHANGE COACHING

  Διατήρηση του προγράμματος και του υγιεινού τρόπου ζωής.

ABOUT FIT TEST

Στο Fitness Together, διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την ακριβή ανάλυση σύστασης σώματος & μέτρησης βασικού μεταβολισμού.

Με βάση τα αποτελέσματα, ένας από τους εξειδικευμένους μας Fitness Instructors, θα μπορέσει να σας εξηγήσει με ακριβή νούμερα το ποσοστό σωματικού λίπους, σωματικών υγρών μυϊκής μάζας και σπλαχνικού λίπους. Κάνοντας το Fit Test κάθε 30 – 40 μέρες, θα μπορείτε να παρακολουθείτε με επιστημονική ακρίβεια την πρόοδο σας.

Βαμβάκης Αναστάσιος
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Υπεύθυνος του τμήματος NutriTogether είναι ο κλινικός – αθλητικός, διαιτολόγος διατροφολόγος Βαμβάκης Αναστάσιος, RD, PgD, MSC, Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με αρχικά μεταπτυχιακές σπουδές στην αθλητική διατροφή και τον μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο Aberdeen Σκωτίας (Biomedical Sciences). Με μετέπειτα μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ στην Κλινική Ιατρική Έρευνα και υποψήφιος διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ στην αρτηριακή υπέρταση, διατροφή και άσκηση. Έχει διατελέσει αθλητής πετοσφαίρισης σε εθνικές κατηγορίες επί 18 συναπτά έτη σε διάφορες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης προπονητής πετοσφαίρισης σε ομάδες Α’ εθνικής κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Book a free Session