Στο Fitness Together πιστεύουμε ότι για να πετύχεις τα μέγιστα οφέλη για την υγεία σου συγχρόνως με την άσκηση, χρειάζεται και η σωστή καθοδήγηση των διατροφικών σου συνηθειών σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σου.

 

Κλείσε το ραντεβού σου με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που συνεργαζόμαστε στη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

1 Συνεδρία 45,00€

4 Συνεδρίες 160,00€

Αξιολόγησε τη φυσική σου κατάσταση-σωματική σύσταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τη βοήθεια των μετρήσεων του FIT TEST.

Στα μέλη των συνδρομών Basic 12Μηνο, Plus 12Μηνο και Gold παρέχονται 2 Fit Test δωρεάν.

ΚΟΣΤΟΣ FIT TEST 20.00€

 

Η διαδικασία για τον σωστό και ασφαλή σχεδιασμό του προσωπικού διατροφικού προγράμματος χωρίζεται σε 4 φάσεις.

 • BODY ASSESSMENT

  Εκτίμηση της τρέχουσας εικόνας της σύστασης του σώματος σας (π.χ. ποσοστό άλυπης μάζας, λιπώδες ιστού κ.τ.λ.). Ανάλυση – Επεξήγηση των μετρήσεων σε εσάς

 • LIFESTYLE & GOAL ASSESSMENT

  Θέσπιση στόχων σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας.

 • NUTRITIONAL STRATEGY

  Σχεδιασμός προγράμματος σύμφωνα με τα παραπάνω.

 • FOLLOW-UP & BEHAVIORAL CHANGE COACHING

  Διατήρηση του προγράμματος και του υγιεινού τρόπου ζωής.

ABOUT FIT TEST

Στο Fitness Together, διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την ακριβή ανάλυση σύστασης σώματος & μέτρησης βασικού μεταβολισμού.

Με βάση τα αποτελέσματα, ένας από τους εξειδικευμένους μας Fitness Instructors, θα μπορέσει να σας εξηγήσει με ακριβή νούμερα το ποσοστό σωματικού λίπους, σωματικών υγρών μυϊκής μάζας και σπλαχνικού λίπους. Κάνοντας το Fit Test κάθε 30 – 40 μέρες, θα μπορείτε να παρακολουθείτε με επιστημονική ακρίβεια την πρόοδο σας.

Ελένη Πορφύρη
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η Ελένη Πορφύρη είναι πτυχιούχος διατροφολόγος – διαιτολόγος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην Κλινική Διατροφή από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Έχει εξειδικευθεί στις διατροφικές διαταραχές από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Διαβητολογικού Κέντρου της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ, του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, για την παιδική παχυσαρκία και την συσχέτιση της διατροφής με τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, αντίστοιχα.

Book a free Session