Στο Fitness Together πιστεύουμε ότι για να πετύχεις τα μέγιστα οφέλη για την υγεία σου, συγχρόνως με την άσκηση, χρειάζεται και η σωστή διατροφή!

Κλείσε το ραντεβού σου με την εξειδικευμένη Διατροφολόγο στη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ώστε να έχεις τη σωστή καθοδήγηση των διατροφικών σου συνηθειών σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

1 Συνεδρία 30,00€

 

Τι περιλαμβάνει η εβδομαδιαία παρακολούθηση:

 1. Λιπομέτρηση ,όπου γίνεται πλήρης καταγραφή της σύστασης του σώματος (λιπώδης και μυικός ιστός,σπλαχνικό λίπος και άλλες παράμετροι, απαραίτητες για την συνολική εικόνα του οργανισμού).
 2. Ανθρωπομετρικές μετρήσεις (ανάστημα, βάρος, μετρήσεις που προσδιορίζουν αν υπάρχει μακροπρόθεσμα προδιάθεση για καρδιοπάθεια, υπέρταση, διαβήτη)
 3. Κατάρτιση ατομικού διαιτολογίου. Γίνεται ειδικά και μελετημένα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, σύμφωνα με την διαδικασία της συζήτησης και του ερωτηματολογίου για να διευκρινιστούν:1) διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις,2) το ωράριο εργασίας ώστε να ληφθούν υπόψιν στη σύνταξη του διαιτολογίου.

  3)παθολογικές καταστάσεις

 

Το Διαιτολογικό Τμήμα απευθύνεται σε άτομα που τους απασχολεί :

 • Διατροφή για απώλεια βάρους.
 • Διατροφή για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα είτε βρίσκεται σε φάση όγκου είτε σε φάση γράμμωσης.
 • Διατροφή στη διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού.
 • Διατροφή για άτομα με :
  -σακχαρώδη διαβήτη,
  -υψηλά επίπεδα χοληστερόλης,τριγλυκεριδίων,
  -λιπώδη διήθηση,
  -με υψηλά επίπεδα ουρικού οξέος,
  -με υπέρταση.
 • Διατροφή για άτομα με γαστρεντερικά προβλήματα.
 • Διατροφή για διάφορες άλλες παθολογικές καταστάσεις (ψυχογενής, βουλιμία και ανορεξία κ.α)
 • Διατροφή για παιδική και εφηβική παχυσαρκία.
 • Διατροφή για ηλικιωμένους.  (Ειδικός σχεδιασμός βάσει πολλαπλών παθολογικών καταστάσεων και ποικιλίας φαρμάκων).

 

Το πρόγραμμα πρέπει να αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις αλλαγές του βάρους αλλά και των δεδομένων που θα λαμβάνονται μετά από κάθε λιπομέτρηση.

Το ατομικό διαιτολόγιο περιέχει νόστιμες και χορταστικές συνταγές βασισμένο στην λεγόμενη «Μεσογειακή Διατροφή» η οποία καθιερώθηκε μετά από χρόνιες μελέτες.

 

ABOUT FIT TEST

 • Αξιολόγησε τη φυσική σου κατάσταση-σωματική σύσταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τη βοήθεια των μετρήσεων του FIT TEST.
  Κόστος FIT TEST 15.00€
  Στα μέλη των συνδρομών Basic 12Μηνο, Plus 12Μηνο και Gold παρέχονται 2 Fit Test δωρεάν.

Στο Fitness Together, διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την ακριβή ανάλυση σύστασης σώματος & μέτρησης βασικού μεταβολισμού.

Με βάση τα αποτελέσματα, ένας από τους εξειδικευμένους μας Fitness Instructors, θα μπορέσει να σας εξηγήσει με ακριβή νούμερα το ποσοστό σωματικού λίπους, σωματικών υγρών μυϊκής μάζας και σπλαχνικού λίπους. Κάνοντας το Fit Test κάθε 30 – 40 μέρες, θα μπορείτε να παρακολουθείτε με επιστημονική ακρίβεια την πρόοδο σας.

 

Μαρία δαλλα
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η Μαρία Δάλλα είναι πτυχιούχος στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας Θεσσαλονίκης που ανήκει στη Σχολή Επιστημών Υγείας του  Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος  (ΔΙ.ΠΑ.Ε).

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Διατροφολόγων – Διαιτολόγων, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και της Ελληνικής Εταιρείας Ελευθέρων Ριζών & Οξειδωτικού Στρες.

Οι επαγγελματικές της γνώσεις ενισχύονται συνεχώς συμμετέχοντας σε συνέδρια με θέματα την κλινική διαιτολογία, την καρδιολογία, του σακχαρώδους διαβήτη κ.α.