Το Fitness Together φέρνει τα πρώτα SKILLMILL™ στην Βόρεια Ελλάδα.

Με γνώμονα πάντα την εξέλιξη στον τομέα του Fitness, το Fitness Together φέρνει για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα τα μηχανήματα SKILLMILL™ της Technogym.

Πρόκειται για ένα πρότυπο διάδρομο ο οποίος βελτιώνει την δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή και την ευελιξία. Σαν μέλη του Fitness Together από σήμερα μπορείτε να γυμνάζεστε στα πρωτοποριακά αυτά μηχανήματα τα οποία σας προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από προγράμματα για τα ενεργειακά συστήματα όλου του σώματος.

Αναπτύξτε τις ικανότητες σας:

Δουλεύοντας με τις κύριες φυσικές ικανότητες σας, θα αναπτύξετε γρήγορα την εκτέλεση , την δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή και την ευκινησία σας.  Η διαλειμματική  προπόνηση στο SKILLMILL™ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να πετύχετε την μέγιστη καύση λίπους, να οικοδομήσετε την αντοχή σας και να αυξήσετε την δύναμη σας.

Βελτιώστε την απόδοση σας:

H προπόνηση Αθλητικής απόδοσης, θα ακονίσει  την ικανότητά σας να προβείτε σε περίπλοκες κινήσεις που απαιτούν καλό νευρομυϊκό συντονισμό. Τα διάφορα προγράμματα που προσφέρει το SKILLMILL™, περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα από θεμελιώδες κινήσεις οι οποίες προχωρούν προοδευτικά από απλές σε πιο δύσκολες ασκήσεις για να έχετε διαρκή οφέλη στην αθλητική απόδοση και την καθημερινή ζωή σας.

Εξασφαλίστε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια:

Πετύχετε τους στόχους σας με το SKILLMILL ™ με μέγιστη ασφάλεια χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του μηχανήματος ο οποίος προωθεί μια φυσικά σωστή στάση του σώματος καθ όλη την διάρκεια της προπόνησης.

 


 

https://vimeo.com/153512454